У Львові збудують новий ІТ-парк біля Податкової

Максим Бурич  |  Вівторок, 27 червня 2017, 19:39
Університет, будівлі для ІТ-компаній, дитячий садок, готель та парк можуть з’явитись у Львові вже через декілька років
У Львові збудують новий ІТ-парк біля Податкової

На сесію міської ради винесене питання про будівництво величезного комплексу ІТ-парк біля ГУ ДФС у Львівській області.

За словами розробників проекту, цей парк вміщуватиме багато будівель, зокрема: будівлі під розміщення ІТ-компаній, в яких мали би змогу працювати програмісти, дитячий садок, банки, відділи, готель та навіть заплановано побудувати приміщення під один з корпусів університету. За задумом розробників проекту, в приміщенні університету будуть розташовані лабораторії та наукові приміщення, а всі бажаючі студенти можуть отримати змогу працювати в сучасних лабораторіях.

«Всі технологічні університети Львова будуть мати доступ до новозбудованого університету.   Кожен бажаючий студенти можуть отримати змогу працювати в сучасних лабораторіях», - зазначають розробники.

За їх словами, таку ідею реалізації проекту вже підтримують багато ІТ-компаній Львова, що відзначають проектувальники як гарний початок задумки масштабного будівництва.

«В разі реалізації, на території будуть працювати більше 10 тисяч людей, і це тільки в сфері ІТ. Також, за планом будуть працювати люди у банках, різних комплексах, готелі», - зазначають розробники.

Питання про будівництво такого комплексу винесли на чергову сесію міської ради. В разі, якщо депутати підтримають таку забудову, то перший етап будівництва завершиться в 2021 році.

Більше новин Західної України читайте на "Справжній Варті".

 

 

comments powered by HyperComments