Майно крали упродовж останніх 10 років, усю каденцію діючого міського голови, - УГП

Вівторок, 27 червня 2017, 16:47
Деталі "афери століття", з позиції Української Галицької Партії.
Майно крали упродовж останніх 10 років, усю каденцію діючого міського голови, - УГП

"Рік тому САМЕ УКРАЇНСЬКА ГАЛИЦЬКА ПАРТІЯ РОЗКРИЛА ПЕРШІ ФАКТИ “АФЕРИ СТОЛІТТЯ”, як тепер це називають чиновники. Саме наші активісти знайшли один випадок і почали дуже наполегливо вимагати відповідей у мерії. Саме це змусило управління комунальної власності почати перевірку і виявити ще десятки вкрадених приміщень", - повідомляють у прес-службі УГП.

Як йдеться у повідомленні, депутат Тарас Чолій на свій запит отримав перелік комунального майна міста, яке є в оренді. Згодом, за цим переліком було здійснено ряд виїздів та перевірок, у рамках яких виявили низку цікавих адрес, за якими приміщення, всупереч інформації управління комунальної власності ЛМР, вже не належать місту.

"Як приклад - пр. Свободи, 49. Міська рада стверджувала, що приміщення комунальне, а від ЛКП “Айсберг” ми отримали інформацію, що воно вже є у приватній власності. Ми поставили управління комунальної власності перед фактом: ви не володієте інформацією про те, що робиться з майном міста. А далі почався рух, активізація, гучні заяви про аферу століття", - кажуть у партії.

"Ще один цікавий факт: ПРИМІЩЕННЯ ВКРАЛИ НЕ ЗА ОСТАННІЙ РІК-ДВА, як вигідно декому говорити. Це МАЙНО КРАЛИ ПРОТЯГОМ ОСТАННІХ 10 РОКІВ, усю каденцію діючого міського голови", - резюмують в УГП.

Окрім цього, у прес-службі нагадали про проблему комунального майна у Львові, на якій акцентували ще у листопаді 2016 року.

Раніше Синютка розкритикував роботу Інни Свистун.

Також як зазначив Дмитро Добродомов, за результатами ревізії діяльності Управління комунальної власності Львівської міськради за 2011-2014 роки Львів втратив 8 млн 874 тис. грн на оренді приміщень.

Більше новин Західної України читайте на “Справжній Варті”.

 

comments powered by HyperComments