На дороги Львівщини виділили більше 10 мільйонів

Понеділок, 26 червня 2017, 15:02
Кошти спрямували на будівництво, реконструкцію, ремонт та утримання автомобільних доріг.
На дороги Львівщини виділили більше 10 мільйонів

Упродовж минулого тижня з обласного бюджету відповідно до замовлень головних розпорядників коштів профінансували 78,8 млн грн. Із них – 10,2 млн грн спрямували на будівництво, реконструкцію, ремонт та утримання автомобільних доріг.

Як повідомили у департаменті фінансів облдержадміністрації, окрім захищених та інших першочергових видатків, виділили кошти в межах реалізації обласних програм, зокрема: на розвиток дорожньої інфраструктури і фінансування робіт, пов’язаних із будівництвом, реконструкцією, ремонтом та утриманням автомобільних доріг – 10,2 млн грн, охорону навколишнього природнього середовища – 5 млн грн, компенсацію за пільговий проїзд окремих категорій громадян в автомобільному та залізничному транспорті – 4,7 млн грн.

Крім того, на забезпечення дітей-інвалідів та дітей із важкими інтоксикаціями медичними препаратами, виробами медичного призначення та дезіноксикаційною терапією спрямували – 2,5 млн грн, на реалізацію програми «Питна вода» – 1,2 млн грн, на проведення обласного конкурсу мікропроектів місцевого розвитку – 1 млн грн, на покращення медичної допомоги хворим на хронічну мієлоїдну лейкемію – 500 тис грн. 

Нагадаємо, траса Львів-Краківець, ремонт львівського аеропорту та інші зміни очікуються згідно Національної транспортної стратегії України на період до 2030 року.

Більше новин із життя Західної України читайте на “Справжній Варті”.

comments powered by HyperComments