У Львові запрацюють три сміттєві ваги

Понеділок, 26 червня 2017, 12:53
По вул. Шевченка, на Сихові та на ЛКП «Збиранка» готують до експлуатації три сміттєві ваги для зважування відходів, що вивозять за межі Львова.
У Львові запрацюють три сміттєві ваги

Ваги на ЛКП «Збиранка» та по вул. Шевченка будуть готові вже цього тижня, вага на Сихові – наступного.

Сміттєві ваги будуть розташовані у різних районах міста – це дозволить зручно зважувати відходи, що відправлятимуться у різні напрямки.

За попередньою інформацією, перша вага стоятиме на колишній території заводу «Сільмаш» (вул. Шевченка, 321). Друга вага розташовуватиметься на території ЛКП «Збиранка» (вул. Жовківська). Третя вага – поблизу ринку «Шувар», що на Сихові.

Як повідомляють чиновники, з ЛКП «Збиранка» машини зі зваженими відходами рухатимуться на північ у напрямок Великих мостів, Сокалю, Червонограду, Буська та Бродів. Із вул. Шевченка після зважування відходи везтимуть на захід – у сторону Новояворівська. Із «Шувару» машини їхатимуть на південний напрямок – у сторону Миколаєва, Борислава та Самбора.

Ваги стоятимуть на вулиці. Машина з відходами заїжджатиме на вагу, після чого спеціально призначений лаборант підраховуватиме вагу відходів, віднявши від загальної ваги паспортну вагу машини.

Комплексні роботи над кожною зі сміттєвих ваг вартують близько 50 тис грн. Комплекс робіт включає як механічні доробки, так і встановлення програмного забезпечення.

Нагадаємо, віче під стінами міської ради зібрало близько тисячі людей, які намагались почути від мера міста Садового конкретні дії щодо ліквідації проблеми зі сміттям.

Більше новин Західної України читайте на "Справжній Варті".

comments powered by HyperComments