Голова Львівської ОДА та Маршалек Малопольського воєводства підписали Протокол про співпрацю

П'ятниця, 23 червня 2017, 16:21
Під час зустрічі Олег Синютка привітав гостей та висловив сподівання, що цей візит стане основою активізації двостороннього співробітництва між Львівщиною та Малопольським воєводством.
Голова Львівської ОДА та Маршалек Малопольського воєводства підписали Протокол про співпрацю

Сьогодні, 23 червня, відбулась зустріч голови Львівської облдержадміністрації Олега Синютки з Маршалком Малопольського воєводства Республіки Польща Яцеком Крупою.

Очільник області подякував за навчальний візит представників ОТГ Львівщини до Малопольського воєводства у межах проведення в Україні реформи децентралізації.

Під час зустрічі сторони обговорили низку питань, серед яких сприяння Маршалківського уряду Малопольського воєводства у прискоренні запуску залізничного сполучення Львів-Перемишль-Краків.

Голова Львівської облдержадміністрації Олег Синютка наголосив на важливості запровадження практики студентських обмінів між університетами Львівської області та Малопольського воєводства, а також держслужбовцями і спеціалістами дорожньої галузі.

Сторони обговорили досвід Малопольського воєводства у залученні інвестицій країн Заходу.

Маршалек Малопольського воєводства Яцек Крупа запросив очільника області  відвідати економічний форум в Криниці. Олег Синютка, у свою чергу, запропонував Маршалку приїхати на щорічний Фестиваль партнерста та економічний форум у Львові.

За результатами зустрічі відбулося підписання Протоколу голови Львівської обласної державної адміністрації та воєводи Малопольського воєводства.

Участь у зустрічі також взяли голова апарату маршалківської управи Малопольського воєводства Республіки Польща Вітольд Кохан, голова відділу міжнародних відносин маршалківської управи Малопольського воєводства Республіки Польща Катажина Фурманік, Генеральний консул Республіки Польща у м.Львові Рафал Вольскі, перший заступник голови облдержадміністрації Ростислав Замлинський, директор департаменту міжнародної технічної допомоги та міжнародного співробітництва облдержадміністрації Поліна Лі, представник МЗС у м. Львові Вячеслав Войнаровський.

Нагадаємо, українці та поляки спільно вшанували пам'ять полеглих Героїв на Львівщині.

Більше новин Західної України читайте на "Справжній Варті". 

comments powered by HyperComments