Садовому вигідний піар на смітті, - політтехнолог

Олег Довганик  |  Середа, 21 червня 2017, 12:08
Мер Львова мріє стати президентом
Садовому вигідний піар на смітті, - політтехнолог

Політолог, колишній журналіст, екс-народний депутат ВР 6 скликання Віктор Уколов у своєму блозі на "Українській правді" пояснює, чому меру Львова настільки вигідний піар на смітті?

Найперше, бо так усі б говорили про фестиваль джазу у Львові на російські гроші, а тепер говорять про проблеми сміття. Парадоксально, але сміття чомусь не заважає проведенню фестивалю у Львові.

По-друге, тому, що у випадку будь-якого звинувачення Садового через загибель людей рік тому, Самопоміч тепер заявлятиме про "політичні переслідування".

По-третє, тому, що всю критику за бездіяльність на свою адресу львівський мер тепер виправдовує перед львів'янами і всім народом уявним опором влади. Цікаво, а за Януковича і Ющенка йому хто заважав?

Найбільше вразила мабуть непоінформована Оксана Сироїд, яка в ефірі Ньюсван, мов заведена повторювала, що сміттєзвалише підпалили. Нагадую – вже було розслідування і вже давно доведено, що це брехня.

Зрештою, місце голодування біля АП обрано не випадково – Андрій Садовий, вочевидь, мріє бути президентом, а тому його партія нападає не на уряд, а одразу на главу держави. Але нападаючи, вони все ще не зрозуміли, що на смітті стати президентом неможливо.

P.S. Президента в країні ще кілька днів не буде, тож за логікою, для розгойдування ситуації, найближчим часом мер Львова відправить у Київ голодувати львів'ян

Раніше ми писали про те, у Садового знову переводять господарське питання у політичне.

comments powered by HyperComments