У Львівській міській дитячій лікарні відкриють ігрову кімнату

Середа, 21 червня 2017, 16:33
Для дітей облаштують "куток добра"
У Львівській міській дитячій лікарні відкриють ігрову кімнату

22 червня 2017 року об 13:00 у нефрологічному відділенні Львівської міської дитячої клінічної лікарні (вул.Пилипа Орлика 4) відкриють "Куток Добра" - ігрову кімнату, для дітей які перебувають на стаціонарному лікуванні. Про це ГО "Розвиток громади".

Проект реалізовується громадською організацією за підтримки програми "Активні Громадяни" від Британської ради.

За минулий рік громадська організація вже відкрила дві ігрові кімнати у інших відділеннях Львівської міської дитячої клінічної лікарні, у дитячому відділенні Новояворівської лікарні і у Західноукраїнському спеціалізованому дитячому медичному центрі.

Цього року, зважаючи на важливу соціальну складову проекту, який сприяє спілкуванню та згуртуванню дітей, які перебувають на оздоровленні в медичних закладах та їх швидшому одужанню Британська Рада виділила фінансову підтримку на облаштування ще одного "Кутка Добра".

Представники ГО "Розвиток Громади" вже погодили з керівництвом відділення план робіт з облаштування "Кутка Добра", врахували пропозиції батьків, аби ця ігрова зона використовувалась під навчальні і розвиваючі заняття, була багатофункціональною та безпечною.

comments powered by HyperComments