Як канадці пожертвували львівській лікарні надсучасне обладнання (ФОТО)

Юлія Субота  |  Понеділок, 19 червня 2017, 16:14
Нейрохірургічне відділення міської дитячої лікарні отримало сучасне обладнання на суму понад 10 млн. грн.
Як канадці пожертвували львівській лікарні надсучасне обладнання (ФОТО)

Сьогодні, 19 червня, відбулась офіційна передача спеціалізованого медичного обладнання львівській міській дитячій лікарні, яке дало змогу укомплектувати операційну на рівні передових світових клінік. 

Це стало реальністю завдяки канадським меценатам українського походження у рамках співпраці SickKids Hospitаl (Торонто) з дитячою клінічною лікарнею Львова. 

Вже з травня цього року 8 одиниць надсучасних спеціалізованих приладів, яким немає аналогів в лікарнях міста та області, успішно використовуються для порятунку у щоденній боротьбі з нейрохірургічними недугами. 

"Це модерне обладнання дає змогу виконувати надскладні операції дітям з мінімальним травматизмом та надавати максимально якісну допомогу. Наша клініка дуже вдячна за таке сучасне обладнання, бо завдяки добрій волі з Канади, ми маємо його тут", - зазначив головний лікар міської дитячої клінічної лікарні Дмитро Квит. 

Аби проконтролювати отримання обладнання, до Львова особисто прибув Надзвичайний та Повноважний Посол Канади в Україні Роман Ващук. 

comments powered by HyperComments