На Золочівщині депутат виступає проти скорочення працівників РДА

Субота, 17 червня 2017, 13:44
Керівник Золочівського районного осередку партії «Українське об’єднання патріотів – УКРОП» Василь Ляшовський ініціював депутатське звернення до голови Львівської ОДА, в якому вимагає не допустити скорочення працівників районної адміністрації.
На Золочівщині депутат виступає проти скорочення працівників РДА

Про це повідомляє "Справжня Варта" із посиланням на прес-службу "Укропу".

"На сесії Золочівської райради депутати підтримали це звернення. У ньому вимагають не затверджувати доведений новий штатний розпис, щоб не допустити скорочення кількості працівників підрозділів, які виконують надзвичайно важливі функції. Це і призначення державних допомог, надання субсидій, ведення обліку та надання соціальних допомог внутрішньо переміщеним особам", - йдеться у повідомленні.

Василь Ляшовський розповідає, що на працівників цих відділів і так останнім часом в рази зросло навантаження, а від роботи працівників управління соціального захисту залежить реалізація в районі соціальної політики держави, - переконаний укропівець.

"Перед тим, як зазначив Василь Ляшовський, голова Золочівської РДА все робив, щоб це звернення не було внесено в порядок денний сесії. На президії райради йому вдалося «зламати» більшість депутатів, щоб вони проголосували про виключення цього звернення з порядку денного. Однак укропівець наполегливо вніс його повторно. Під час голосування депутати підтримали його", - повідомили у партії.

Раніше "Справжня Варта" повідомляла, що Сергій Кушнір проінспектував Грибовицьке сміттєзвалище.

Більше новин Західної України читайте на "Справжній Варті". 

 

comments powered by HyperComments