Львів прощається з відомим громадським діячем Юрієм Бойком

Субота, 17 червня 2017, 09:02
Громада міста сумує з приводу втрати та висловлює щирі співчуття рідним та близьким Юрія Бойка.
Львів прощається з відомим громадським діячем Юрієм Бойком

17 червня, о 10:00 відбудеться прощання з Юрієм Бойком  у храмі Пресвятої трійці на вул. Тершаківців.

Опісля, о 12:00 год – Парастас та чин похорону.

Поховання відбудеться близько 13:30 год на Личаківському кладовищі на Полі № 21.

“Юрій Бойко був одним з 10-и членів-засновників Української Галицької Партії, які підписали Угоду засновників 1 листопада 2012 року. З того часу він був і членом Політради, і членом Головної контрольної комісії. Він був людиною, яка дуже підтримувала галицьку ідею як європейської України. Він завжди давав нам дуже гарні поради, коментарі. І навіть вже будучи хворим, цікавився, як у нас справи. Вже не міг активно працювати, брати участь у наших ініціативах, але ми постійно спілкувалися з ним, він цікавився нашими справами, як розвивається організація. Ця людина завжди переживала за ті речі, до яких долучалася. Він був дуже порядним, навіть у певному сенсі - еталоном чесності, який зауважував компроміси та конформізм краще за всіх довкола, і завжди вказував на ці речі, завжди займав позицію правди і чесності.
Від усієї Української Галицької Партії висловлюємо щирі співчуття дружині, доньці та всім рідним і близьким Юрка. Сумуємо разом із Вами з приводу втрати такої позитивної людини, яка могла ще дуже багато принести доброго і Галичині, і Україні, і нашій неповторній мистецькій культурній атмосфері Львова”, - зазначив голова Політради Української Галицької Партії, Богдан Панкевич.

Нагадаємо, у ніч на 16 червня не стало відомого менеджера мистецтва, громадського діяча, волонтера Юрка Бойка.

Раніше повідомлялося, що Президент України Петро Порошенко упродовж 2016-2017-го років відзначив державними нагородами України 29 учасників антитерористичної операції, з них 5 нагороджені посмертно.

Більше новин Західної України читайте на "Справжній Варті".

 

 

comments powered by HyperComments