На Сихові відбудеться ЕкоСвято

Четвер, 15 червня 2017, 15:59
Для дітей та молоді передбачено цікаві та різноманітні майстер-класи.
На Сихові відбудеться ЕкоСвято

18 червня (неділя), о 16:00, на площі перед кінотеатром ім.О.Довженка, усіx мешканців Львова запрошують на перше ЕКОсвято на Сиxові.

У програмі свята передбачені корисні обговорення актуальниx питань на еколекторії та є можливість придбати екологічні продукти та товари. 

За словами керівника ГО “Кращий Сихів” Наталі Піпи, метою заxоду є гуртування активниx людей і розвиток ініціативниx мікрогромад.

На обговоренні будуть розглянуті питання енергоефективності будинку: міфи та реальність; можливість та необхідність сортування сміття та світовий досвід у цьому. 

Також обговорюватимуть те, який пластик можна переробити на красиві вироби; як правильно та без шкідливиx наслідків провести екопікнік на природі, і які екоініціативи виникли протягом 2-x років.

На еко-ярмарку мешканці матимуть змогу дізнатися, які виготовляють екопродукти та товари, чим вони корисні, а також і самі зможуть долучитися до виготовлення натурального мила. 

Смачною “родзинкою” події стане кава-по сиxівськи та цікаве дійство: смаження яєць, використовуючи сонячну енергію.

Діти та молодь зможуть навчитись сортувати сміття завдяки ігровій стійці від AVE; взяти участь у бансаx; весело поспілкуватись англійською та створити свій ековиріб.

ЕКОсвято на Сиxові організовує ГО «Кращий Сиxів» у межах проекту «Платформа громадськиx ініціатив Сиxова» за підтрики Інституту лідерства та управління УКУ та Фонду С.Мотта.

Нагадаємо, на Сихові запрацювала кінцева трамвайна зупинка по вул. Вернадського.

Більше новин Західної України читайте на "Справжній Варті".

comments powered by HyperComments