Привокзальний ринок у Львові стане доступнішим для селян-торговців

Середа, 14 червня 2017, 17:51
Для продавців облаштують місця на другому поверсі будівлі.
Привокзальний ринок у Львові стане доступнішим для селян-торговців

З понеділка (19 червня) на Привокзальному ринку планують відкрити додаткові облаштовані місця для селян-торговців. 

Місце, призначене для цього на другому поверсі, передбачає наявну електроенергію, водопостачання та засклені вікна.

За попередньою інформацією, разом із другим поверхом ринок налічує понад 100 місць продажу для селян-торговців. Це, зокрема, овочева частина, внутрішній дворик та другий поверх, над котрим ще проводяться ремонтні роботи. 

Проте місць на всіх охочих все одно не вистачає. Найчастіше на ринку продають товари мешканці Львівської, Тернопільської, Івано-Франківської, Волинської та Закарпатської областей.

Як зазначають посадовці, на ринку дуже висока конкуренція. Селяни раніше не завжди хотіли продавати на другому поверсі, адже більша ймовірність, що товар придбають на вулиці. Також скаржилися на погане освітлення і протяг. 

Але на вулиці з товаром просто так стояти не можна, тому на Привокзальному ринку облаштовують другий поверх, де будуть додаткові місця продажу.  

Плата за місце залежатиме від обсягу товару продавців. За деталями слід звертатися до адміністрації ринку «Привокзальний»: 237-26-48.

Раніше “Справжня Варта” повідомляла, що головними фігурами на ринку земель сільськогосподарського призначення в Україні мають стати виключно фермери.

Більше новин Західної України читайте на “Справжній Варті”.

comments powered by HyperComments