На Львівщині районний центр зайнятості провів акцію по залученню людей на роботу

Роман Матвіюк  |  Середа, 14 червня 2017, 15:53
Від складальника кабельних мереж, швачки, токаря, свердлувальника, лісоруба, слюсаря-ремонтника – до підсобного робітника – такі найрізноманітніші вакансії пропонували посадовці Буського районного центру зайнятості населенню під час виїзної акції, яку організували на залізничному вокзалі селища міського типу Красне. Про це «Справжній Варті» повідомила начальник відділу взаємодії з роботодавцями Буського районного центру зайнятості Надія Боднар.
На Львівщині районний центр зайнятості провів акцію по залученню людей на роботу

У розмові з перехожими розповідали про можливість працевлаштування як на місцевих фірмах, зокрема таких як ТзОВ «Хеммель-Україна», СП «Олнова», ПП «Тайфун-плюс», ТзОВ «Употек Україна», ПП «Терра-пак», ТзОВ «ЛК ЮКРЕЙН груп» «Краснянський елеватор», ФГ «Цюрко», ТзОВ «Буський консервний завод», так і компаніях, що функціонують поза межами Бузечиини: ТОВ «Кондитерська фірма «Ярич», ТзОВ «Фуджікура Аутомотів Україна Львів», ТОВ «Бадер Україна», ТзОВ ТВК «Львівхолод» та ін.

Понад 90 тутешніх мешканців отримали кваліфіковані відповіді на запитання щодо запропонованих умов праці та системи її оплати, дізналися конкретно про кожне підприємство, що має нагальну потребу в додатковому персоналі, а також оцінили переваги легальної зайнятості.

Загалом під час акції працівники ЦЗ презентували понад два десятки вільних робочих місць і вакантних посад. Окрім того, кожному співрозмовнику вручали спеціальні буклети з координатами японської фірми «Фуджікура Аутомотів Україна Львів», німецького підприємства «Бадер Україна», переліком послуг служби зайнятості, листівки «Ні – зарплаті в конвертах», а також роздавальні матеріали Головного управління Держпраці у Львівській області про позитивні сторони офіційних трудових відносин і ризики використання незадекларованої праці.

Нагадаємо,у Сколе створять Європейський центр розвитку.

Більше новин Західної України читайте на “Справжній Варті”.

comments powered by HyperComments