Бізнес Німеччини зацікавлений у налагодженні тіснішої співпраці з Львівщиною

Вівторок, 13 червня 2017, 16:39
Про це йшлося у рамках зустрічі представників ЛОДА та транспортних підприємств Німеччини.
Бізнес Німеччини зацікавлений у налагодженні тіснішої співпраці з Львівщиною

13 червня у Львові відбулась зустріч голови Львівської ОДА Олега Синютки з групою представників підприємств транспортної інфраструктури Республіки Німеччини на чолі з регіональним директором Міністерства економіки та енергетики ФРН щодо Східної Європи (держав не членів ЄС), Південного Кавказу та Центральної Азії Бернардом Духом.

Сторони обговорили залучення інвестицій у реалізацію інфраструктурних проектів Львівщини.

Бернард Дух підкреслив, що бізнес Німеччини зацікавлений у налагодженні тіснішої співпраці з Україною, зокрема Львівщиною.

Окрім цього, Олег Синютка розповів гостям про практику ефективної співпраці з іноземними компаніями та про динаміку розвитку області — Львівщина за рівнем залучення інвестицій є однією з найкращих областей України.

Презентуючи бізнес-делегації загальну економічну ситуацію в області та інвестиційні можливості Львівщини, зупинилися на інфраструктурних проектах, які чекають на інвестиції: будівництво євроколії та транспортного хабу уздовж неї, а також концесійної дороги Львів – Краковець. 

Крім того, представникам німецьких підприємств запропонували розмістити потужності компаній в індустріальних парках, розташованих у Львівській області.

Очільник області наприкінці зустрічі акцентував, що чим швидше німецький бізнес прийме рішення інвестувати у Львівщину, тим вигіднішою буде така співпраця.

Нагадаємо, цього року у січні-березні в економіку Львівщини надійшло 13,2 млн. дол США прямих іноземних інвестицій від акціонерного капіталу бізнесу із 19 країн світу.

Більше новин Західної України читайте на "Справжній Варті".

comments powered by HyperComments