“Знесіння” нещадно знищується, - активісти

Понеділок, 12 червня 2017, 17:29
Активні мешканці Львова наголошують на неприпустимості розведення багаття у парку.
“Знесіння” нещадно знищується, - активісти

“Шановна громадо, нещадно знищується Регіональний ландшафтний парк "Знесіння"!!!”, - б’є на сполох на Зоряна Іванків на своїй сторінці у Фейсбуці.

Активісти впевнені: оскільки в.о. директора РЛП “Знесіння” Мар’яна Задорожна дозволила відпочинок у парку з розведенням вогнищ у 42 місцях, почався масовий випал території.

“Її рішення про дозвіл відпочинку в парку з розведенням вогнищ - 42 об`єкти, виявився безвідповідальним і екологічно злочинним. Почався масовий випал території ландшафту, безконтрольне розпалювання вогнищ, виявлено по всій території Заповідної зони. Це призведе до екологічної катастрофи”, - пише Зоряна Іванків.

У Львові вважають, що такого роду знищення РЛП "Знесіння" методом спалення і засмічення території призведе до проблеми існування парку, як зеленої природо-охоронної зони м.Львова.

Окрім цього, був проведений бактеріологічний аналіз водойми по вул.Марунька (ставки Митрополита Андрея Шептицького), результати якого шокували львів'ян. Тепер активісти збираються подавати до суду.

“Перевищення гранично допустимої норми у 600 разів по індексу ЛКП, не відповідає НД (нормативному документу) !!! Очевидно, потрібно подавати звернення в суд на злочинні дії дирекції РЛП "Знесіння" у звязку зі знищенням парку! Системне випалювання, засмічення грунту і води. Знищення джерел. Екологічна катастрофа!!!”, - наголошують активісти.

Раніше у Львові рятували “Знесіння” від забудови: збирали підписи та пікетували господарський суд.

Більше новин із життя Західної України читайте на “Справжній Варті”.

comments powered by HyperComments