На Львівщині відбудеться молодіжний патріотичний фестиваль «Зашків-2017»

Максим Бурич  |  Понеділок, 12 червня 2017, 13:57
Вже на цьому тижні відбудеться 11-ий молодіжний патріотичний фестиваль «Зашків-2017», в рамках якого гостей чекатимуть концерти, ярмарки та інші розваги.
На Львівщині відбудеться молодіжний патріотичний фестиваль «Зашків-2017»

Сьогодні, 12 червня, відбулась прес-конференція організаторів цьогорічного фестивалю патріотичної молоді «Зашків-2017». Скоро всі гості фестивалю зможуть відчути святковий настрій та піднесений патріотичний дух, який супроводжуватиме захід впродовж 16-17 червня.

Як заявив виконавчий директор фестивалю «Зашків-2017» Андрій Ковальський, в рамках проведення фестивалю відбудеться велопробіг «Від Степана до Євгена» та військово-патріотичні навчання всіх бажаючих. Цьогорічний захід відзначиться показовим виступом вихованців кінологічного навчального центру західного регіонального управління Державної прикордонної служби України.

«На цей рік запланований велопробіг «Від Степана до Євгена», який раніше був просто ходою, але трохи пізніше була ініціатива і «Від Степана до Євгена» став велопробігом. Також відбудеться військово-патріотичний вишкіл, школа виживання і багато іншого», - зазначив Андрій Ковальський.

Перед початком фестивалю були складнощі в організації, про що повідомила т.в.о.директора департаменту внутрішньої та інформаційної політики Львівської обласної державної адміністрації Ольга Березюк:
«Було проведено дуже багато нарад і зустрічей з представниками молодіжних громадських організацій, з місцевими громадами і т.д. Ніхто не був проти проведення фестивалю, навпаки висловлювали своє бачення та допомагали. 

Але колишні представники «партії Регіонів» хочуть зірвати нам фестиваль. Якщо до завтра, до 12:00 вони не передумають, то ми озвучимо їх прізвища, якщо ж вони передумають, то ми не будемо озвучувати ніяких деталей цього інциденту», - зауважила Ольга Березюк.

Але попри складнощі в організації фестивалю, дирекція «Зашків-2017» вже має план проведення молодіжного патріотичного заходу:

Програма фестивалю:
16 червня – 20.00 символічне запалення ватри. Спів під гітару.
17 червня – з 10.00 – велопробіг «Від Степана до Євгена», військові навчання, інте-лектуальні дискусії, школа виживання, футбол босоніж, форум української книги, ніч кіно та багато іншого.
16:30 – показові виступи вихованців кінологічного навчального центру західного регіонального управління Державної прикордонної служби України;
17:00-19:00 – вітальна програма від колективів Жовківського району та села Зашків;
19:00 – урочисте відкриття фестивалю за участі представників влади, воїнів АТО, волонтерів, громадських діячів та ін.;
20:00 – концертна програма фестивалю за участі  гуртів: "Друже Музико", "Жива", "Залізний Хрест", "Рай Із Твоїх Снів", "ЛТК", Юлія Качула,  "Holly Loud", "Guys Band", Зеновій Медюх.
Хедлайнер фестивалю – гурт "Тінь Сонця".

Раніше "Справжня Варта" розповідала про ТОП-5 фестивалів червня на Львівщині.

Більше новин із життя Західної України читайте на “Справжній Варті”.

comments powered by HyperComments