У Буську, підірвавши банкомат, невідомі вкрали близько 200 тисяч гривень

Роман Матвіюк  |  Субота, 10 червня 2017, 12:27
У Буську невідомі зловмисники підірвали банкомат одного з банків та викрали касети з грошима. Сума вкрадених коштів близько 200 тисяч гривень. На місці вибуху виявлено обойми патронів для автомата. На даний момент правоохоронці перевірять відеокамери спостереження. Про це «Справжній Варті» розповів начальник Буського районного відділу поліції Олександр Марушкевич.
У Буську, підірвавши банкомат, невідомі вкрали близько 200 тисяч гривень

Вибух пролунав 10 червня о 03.30 годині ночі у центральному вході приміщення Буської районної лікарні. Вибуховою хвилею були пошкоджені вхідні двері та коридор у лікарню. З банкомату були викрадені усі касети з грошима. На місці події одразу прибули правоохоронці та експерти-вибухотехніки. За поперднією інформацією,  невідомі підвели електричну лінію до банкомата, куди закачали газ, що спричинило коротке замикання і пролунав вибух. Наразі ще уточняється сума завданих збитків районній лікарні. Самі медики та пацієнти медзакладу ще досі оговтуються від нічного жахіття.

  За даним фактом вже внесено відомості до ЄРДР за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч.3 ст.185 КК України (Крадіжка, поєднана з проникненням у житло, інше приміщення чи сховище або що завдала значної шкоди потерпілому).

Нагадаємо, що 25 квітня, близько 12.45 голині у Буський відділ поліції надійшло повідомлення від аноніма про те, що заміновано Буський міст. Який саме міст заміновано, анонім не вказав. Загалом слідчо-оперативна група, вибухотехніки та кінологи остежили територію  двох мостів.

Вибухонебезпечних предметів не було виявлено.

Нагадаємо, стало відомо, чого Садовий позбавив усіх львів’ян.

Більше новин Західної України читайте на "Справжній Варті".
 

comments powered by HyperComments