На Яворівщині обиратимуть нового сільського голову

Неділя, 11 червня 2017, 08:34
Волевиявлення відбудеться у селах Поруденко, Калинівка та Шутова.
На Яворівщині обиратимуть нового сільського голову

11 червня мешканці Яворівського району Львівської області на позачергових виборах обиратимуть нового  сільського голову Калинівської сільської ради. Про це повідомляє “Справжня Варта” із посиланням на “Громадський контроль Яворівщини”.

Судячи з документу, за місце керівника Калинівської сільради боротимуться Ольга Бий та Назар Ящишин.

Мешканців сіл Поруденко, Калинівка та Шутова запрошують прийти на свою виборчу дільницю, виконати свій конституційний обов’язок та проголосувати за свого кандидата. 

Організатори виборів нагадують, що слід взяти з собою паспорт громадянина України, адже виборчі бюлетені видають лише за наявності паспорта.

Нагадаємо, позачергові вибори 11 червня у місцевих громадах 12 областей України призначила у березні Верховна Рада України.  Так, зокрема, призначено вибори мера Старобільська на Луганщині, вибори 21 сільського голови та 2 голів селищних рад.

Раніше “Справжня Варта” повідомляла, що на Жовківщині перенесли проміжні вибори з 28 травня на 2 липня.  Тут повинні були пройти проміжні вибори депутатів Смереківської сільської ради у двох одномандатних виборчих округах.

Більше новин Західної України читайте на “Справжній Варті”.

comments powered by HyperComments