Львів’яни офіційно вимагають очистити місто від сміття

Субота, 10 червня 2017, 16:36
На сайті електронних петицій з’явився відповідний документ.
Львів’яни офіційно вимагають очистити місто від сміття

Днями було оприлюднено електронну петицію з вимогою забрати сміття та провести очистку та дезінфекцію місць навколо смітників у Львові.

“Смітники, що лежать по декілька тижнів поряд з контейнерами несуть в собі приховану небезпеку”, - акцентує львів’янка та вимагає негайно забрати та провести дезінфекцію місць, де навколо контейнерів лежить сміття.

Окрім того, що це - розплідники хвороб, щурів та мух, як згадується у документі, за умов літньої спеки можливе витікання та випаровування шкідливих речовин у повітря.

“Дороги коло сміттєвих баків не обробляються, шкідливі речовини (що витекли зі сміття) розносяться автомобілями та на взутті людей! Влада має усвідомити повну небезпеку та прийняти термінові дії!”, - йдеться у петиції.

Нагадаємо, у Львові триває кримінальне провадження, пов’язане з вивезенням ТПВ. Як з’ясували правоохоронці, окремі перевізники, з метою розкрадання бюджетних коштів, уклали договори на захоронення твердих побутових відходів з кількома фірмами з міста Дніпро, засновниками, керівниками та бухгалтерами яких було призначено осіб, які не знали про їх існування, або ж за певну грошову винагороду погодились зареєструвати такі на себе.

Більше новин Західної України читайте на "Справжній Варті".

comments powered by HyperComments