У Львові вимагають відновити курсування низькопідлогових автобусів на маршруті №37

П'ятниця, 9 червня 2017, 18:19
З такою пропозицією виступив депутат ЛМР Іван Гринда.
У Львові вимагають відновити курсування низькопідлогових автобусів на маршруті №37

Днями, депутат Депутат фракції «Українськіе об’єднання патріотів – УКРОП» у Львівській міській раді Іван Гринда висунув пропозицію відновити курсування низькопідлогових автобусів на маршруті №37, який обслуговує АТП-1. Про це повідомляє “Справжня Варта” із посиланням на прес-службу “Укропу”.

З проблемою відсутності пасажирських автобусів, пристосованих для неповносправних громадян на міському маршруті №37, до депутата звернулися мешканці вул. Медової Печери.

Як повідомили львів’яни, без жодного попередження, перевізник, що обслуговує маршрут, зняв з рейсу усі низькопідлогові автобуси.

Окрім того, що були порушені умови договору, значна кількість неповносправних львів’ян втратила можливість пересування містом.

Депутат озвучив ще один неприємний факт, на який звертають увагу люди з особливими потребами - відсутність у центральній частині міста біотуалетів для неповносправних.

Відтак, основна вимога — це  створення сприятливих умов для неповносправних: відновити курсування низькопідлогових автобусів на маршруті №37 і встановити у центральній частині міста біотуалети.

Нагадаємо, у Львові порушили питання розробки програми адресного фінансування для створення умов комфортного пересування осіб з інвалідністю, які користуються кріслами-візками. 

Більше новин Західної України читайте на "Справжній Варті".

comments powered by HyperComments