Обіцянки-цяцянки: у Львові частині споживачів досі не відновили подачу води

Четвер, 8 червня 2017, 15:04
Мешканці вулиці Миколайчука так і не отримали гарячої води.
Обіцянки-цяцянки: у Львові частині споживачів досі не відновили подачу води

10 травня у Львові значна кількість будинків опинилася без гарячої води, у зв’язку з гідравлічними випробуваннням теплових мереж, та ліквідацією дефектів.

На вулиці Миколайчука у цей час розпочали ремонтні роботи по заміні труб.

“Ями викопали 10 травня в день відключення гарячої води, витягли старі труби і на тому робота закінчилась на наступні пару тижнів. За той час працівники сиділи на лавках їли насіння, палили та час від часу заходили в магазин за чекушкою”, - повідомила місцева мешканка у спільноті Варта-1.

За словами очевидиці, робочий час у працівників був лише у хорошу погоду, з 10 до 16 години. При цьому, робітники не працювали, а відпочивали.

“Коли з'явилась інформація, що воду мають дати 2 червня, то почався трохи рух і були помічені люди в костюмах (схоже на начальство). 2 числа ніхто воду не дав, але робота почала "кипіти". За пару днів люди в костюмах пропали і робота стала”, - обурюється львів’янка.

8 червня був днем “дедлайну”, у який решті споживачів мали подати нарешті воду, її подачу так і не відновили.

“Поспілкувавшись з одним із працівників (певно з контролюючих) то дізналася, що скорше 19 червня можно нічого не чекати”, - зазначила місцева мешканка.

Нагадаємо, львів’ян позбавлять гарячої води.

Більше новин Західної України читайте на "Справжній Варті".

comments powered by HyperComments