Кам'янка-Бузький індустріальний парк включили до Реєстру

Четвер, 8 червня 2017, 13:34
Ініціатором створення Парку є Кам'янка-Бузька міська рада.
Кам'янка-Бузький індустріальний парк включили до Реєстру

За інформацією директора департаменту  економічної політики Львівської ОДА Романа Филипіва, відповідно до наказу Мінекономрозвитку від 31.05.2017 №800 Кам'янка-Бузький індустріальний парк включили до Реєстру індустріальних (промислових) парків.

Метою створення індустріального парку є, зокрема, формування механізмів ефективного задоволення попиту інвесторів на майданчики, що підготовлені до розміщення об’єктів інноваційної галузі, промисловості, логістики та супутнього сервісу.

На території Парку розмістять об’єкти зі сфери сільськогосподарського машинобудування, харчової та електронної промисловості, комбінованої логістики, виробництва будівельних матеріалів, потужностей деревообробки, виробництва меблів, промисловості будівельних матеріалів і виробів із них.

Додамо, що Кам'янка-Бузький індустріальний парк площею 24,4671 га розташований за адресою: вул. Шевченка, м. Кам'янка-Бузька, Львівська область (ділянка знаходиться між територією колишнього глиняного кар’єру та господарським двором ВПУ-71). 

Нагадаємо, у Львівській області з’явиться Яворівський індустріальний парк.

Більше новин Західної України читайте на "Справжній Варті".

comments powered by HyperComments