У львів’ян з’явилася можливість “всиновлювати” тварин

Вівторок, 6 червня 2017, 15:44
Відкрився перший в Україні Центр адопції (всиновлення) безпритульних тварин.
У львів’ян з’явилася можливість “всиновлювати” тварин

6 червня у Львові, на базі ЛКП “Лев” відкрили Центр адопції тварин, тож львів’яни зможуть швидко та зручно знайти дані про усіх безпритульних собак та котів міста, готових до прилаштування, а також оформити процедуру «всиновлення». 

За словами директора ЛКП “Лев” Оксани Кошак, такий центр є унікальним для України. Окрім тварин, які перебувають на підприємстві, “всиновити” можна також тваринок із притулку «Милосердя», і тих, що перебувають на волонтерських перетримках.

“Усі наші тварини стерилізовані, вакциновані, покупані, чисті, з ветеринарними паспортами. Ми за ними наглядаємо – у нас є кінолог, який працює з твариною тривалий час, щоб тварина якнайшвидше адаптувалася до сім’ї. Вірю, що найближчим часом у нашому місті не буде безпритульних тварин”, - вважає Оксана Кошак.

Роботи над центром тривали з осені 2016 року та обійшлися у 1,2 мільйона гривень. Територію довкола Центру допомогли прибрати та озеленити львів’яни, які у травні прийшли на акцію «Walk the dog».

Згодом тут має з’явитись обгороджений вигульний майданчик для собак зі станцією прибирання за тваринами, аби прогулянки волонтерів із вихованцями «Лева» стали ще більш комфортними та безпечними.

Центр адопції тварин працюватиме щодня з 10:00 до 18:00. 

Раніше “Справжня Варта” повідомляла, що у школах Львова впровадили курс гуманної освіти.

Більше новин із життя Західної України читайте на “Справжній Варті”.

comments powered by HyperComments