У День літнього сонцестояння Львів наповнять музикою

Вівторок, 6 червня 2017, 14:21
У місті вшосте відбудеться Свято музики.
У День літнього сонцестояння Львів наповнять музикою

21 червня, упродовж дванадцяти годин, з 10:00 до 22:00, Львів порине у атмосферу вільного звучання музики: відбудеться унікальна всесвітня некомерційна акція -Свято музики (Fete de la Musique).

Ініціатива стартувала вперше у Парижі 1982 року і станом на нині налічує понад 120 країн-учасниць та 700 міст.

Щорічно досвідчені музиканти та молоді колективи, у рамках Свята випробовують себе перед велелюдною публікою. Усі виступи – безкоштовні для глядачів та неприбуткові для організаторів і виконавців. 

Основна ідея Свята полягає у поширенні музичного мистецтва та самореалізації музикантів у просторі міста. Усі учасники — музиканти, волонтери, а також власники локацій (музеї, галереї, кав’ярні, офіси, бібліотеки) подають заявки на участь і таким чином формують програму заходу.

Усі охочі львів’яни можуть подати заявку на участь до 15 червня.

Цьогоріч у Львові передбачаються цікаві дійства у 16 локаціях міста. Інформація доступна на сайті події та постійно оновлюється.

Нагадаємо, нещодавно у Львові відбувся фестиваль єврейської культури. Також львів’яни змогли оцінити унікальний музичний фестиваль, присвячений молодшому сину композитора Вольфганга Амадея Моцарта – Францу Ксаверу.

Більше новин із життя Західної України читайте на “Справжній Варті”.

comments powered by HyperComments