Львівщина підтримує формування цивілізованого ринку вживаних авто в Україні

П'ятниця, 2 червня 2017, 17:08
Облрада підтримала пропозицію звернення з цього приводу до Президента, ВРУ та Кабміну.
Львівщина підтримує формування цивілізованого ринку  вживаних авто в Україні

Депутати Львівської облради проголосували за звернення до Президента України, Верховної Ради та Кабінету Міністрів про формування цивілізованого ринку вживаних авто в Україні. 

З цим питанням ЛОР звернулася і до інших обласних рад, щоб вони теж ухвалювали свою позицію.

“У зверненні, зокрема, йдеться про те, що на території Львівщини власники автомобілів з іноземною реєстрацією неодноразово влаштовували акції протесту поблизу міжнародних пунктів пропуску, перекривали автомагістралі, проводили мітинги, вимагаючи врегулювати ввезення в Україну вживаних автівок. Для зменшення соціальної напруги серед населення Львівська обласна рада пропонує винести на розгляд Верховної Ради законопроекти № 5561 і № 5562, які зареєстрували в парламенті народні депутати з УКРОПу”, - пояснив депутат облради Петро Жукровський на своїй сторінці у Фейсбуці.

Документи покликані вдосконалити чинне законодавство України та узгодити його з європейським, враховуючи соціально-економічні потреби та матеріальні можливості українського авторинку.

Водночас депутати пропонують зняти з розгляду в парламенті законопроект № 4932, який передбачає подвійне зростання ставок єдиного митного збору, що справляється в пунктах пропуску через державний кордон.

Нагадаємо, у Львові, аналогічно до інших міст України, пройшов автопробіг  на підтримку вживаних іномарок - “Микола Запорожець”.

Більше новин із життя Західної України читайте на “Справжній Варті”.
 

comments powered by HyperComments