Садового зобов’язали вивезти усе сміття до 12 червня

Максим Бурич  |  Четвер, 1 червня 2017, 21:05
Рішенням держслужби з питань безпеки харчових продуктів та захисту споживачів Андрія Садового зобов’язали вивезти зі Львова сміття
Садового зобов’язали вивезти усе сміття до 12 червня

Сміттєва проблема Львова вкотре торкнулась рішень Державної служби України з питань безпеки харчових продуктів та захисту споживачів. Відповідно до звернення Національної поліції до Держпродспоживслужби міського голову Садового зобов’язали забезпечити вивіз твердих побутових відходів з місць їх масового скупчення до 12 червня.

Також, в розпорядженні вказано, що міський голова та його підлеглі мають вжити термінових заходів по проведенню дезінфекції та дезінсекції контейнерних майданчиків та місць, вивільнених від накопичень твердих побутових відходів в той самий термін.

Окрім цього в  рішенні Держпродспоживслужби вказано: ініціювати проведення дератизаційних заходів у місцях ймовірного заселення миловидних гризунів поблизу місць накопичення побутових відходів та забезпечити систематичне вивезення побутових відходів з усіх мікрорайонів Львова і не допускати тривалого накопичення сміття, що може призвести до росту інфекційної захворюваності серед населення міста.

Таке зобов’язання та звернення поліції до Держпродспоживслужби сталось через катастрофічний стан сміттєвих майданчиках за адресами: Б.Лепкого  3-5, вул. Терлецького, 75, вул. Мартовича,12, вул. Вернадського, 16, вул. Випасова,9 і т.д.

comments powered by HyperComments