Гасіння пожежі та евакуація потерпілих, - у Буську відбулися навчання сил цивільного захисту

Роман Матвіюк  |  Четвер, 1 червня 2017, 17:26
Гасіння умовної пожежі, рятування людей на висотах та евакуація потерпілих, – ці та інші елементи з ліквідації наслідків надзвичайної ситуації продемонстрували служби цивільного захисту під час показових навчань на території Буського територіального центру соціального обслуговування.
Гасіння пожежі та евакуація потерпілих, - у Буську відбулися навчання сил цивільного захисту

Під час проведення комплексних навчань рятувальні служби представили зразки техніки та засоби механізації Служби порятунку. Також продемонстрували гасіння умовної пожежі, рятування людини на висоті за допомогою пожежної драбини, евакуацію потерпілих, надання першої медичної допомоги.

У навчанні взяли участь: керівництво Буської райдержадміністрації, працівники Буського РВ ГУ ДС НС України у Львівській області, ДПРЧ 14 ГУ ДСНС у Львівській області, Навчально-методичного центру ЦЗ та безпеки життєдіяльності у Львівській області, спеціалізованих служб району (медичної, електро- та газопостачання), особи, які проживають в територіальному центрі, працівники центру.

За словами першого заступника РДА Олега Ількова, підготовка сил цивільного захисту Буського району до роботи у надзвичайних ситуаціях показала, що рятувальні служби завдяки хорошим технічним засобам та вишколу особового складу готові вчасно та якісно відреагувати на виникнення будь-якої ситуації та врятувати людей.

Опісля навчань відбулась нарада, на якій підсумували результати навчального збору та заслухали звіти начальників спеціалізованих служб.

Більше новин із життя Західної України читайте на "Справжній Варті".

comments powered by HyperComments