Садовий хоче перевести стрілки із проблеми з сміттям, - Ганущин (ВІДЕО)

Олег Довганик  |  Четвер, 1 червня 2017, 14:22
Голова Львівської обласної ради розкритикував позицію Львівської міськради щодо відсутності позову у суд щодо акції на Винниченка, 18, 30 травня
Садовий хоче перевести стрілки із проблеми з сміттям, - Ганущин (ВІДЕО)

Міський голова Львова Андрій Садовий хоче здобути політичну вигоду із подій, які мали місце під стінами обласної ради 30 травня. Про це на брифінгу повідомив голова облради Олександр Ганущин.

«Безперечно, що події під Львівською обласною радою 30 травня пішли у мінус і «Національному корпусу», і «Свободі», і «Правому сектору». Натомість чоловік, який сидить на площі Ринок, хоче бути кінцевим бенефіціаром того, що сталось»,  - сказав Ганущин.

Він також зазначив, що Садовий хоче перевести увагу із Грибовицького сміттєзвалища на те, що сталось у Львівській облраді.

«Сьогодні я офіційно кажу, що Львівська облрада вийшла із штучної ситуації, яка була створена два дні тому. Ми прийняли заяву, яку хотіли активісти, прийняли заяву про засудження подій і заслухали керівництво правоохоронних органів. Але питання із сміттям, у якому тоне Андрій Іванович, доповнюється ще одним: саме міська рада Львова, отримавши заявку, повинна була подумати про те, чи не варто їй звернутись до суду. Цього зроблено не було», - сказав Ганущин.

«Я б дуже хотів, щоб Андрій Іванович зараз перестав літати у хмарах, повернувся до розмови із міськими головами про сміття, а не думав про те, яку велику політику у Запоріжжі чи Кіровограді він має проводити. Бо, вибачте за слово, зараз ми підтираємо дуже багато речей замість його особистої роботи. Хай би він зараз подумав про головне і насущне: як займатись своїми безпосередніми обов’язками», - сказав Ганущин.

Повний коментар Ганущин дивіться у відео:

comments powered by HyperComments