Львівщина отримала програму соцекономрозвитку

Олег Довганик  |  Четвер, 1 червня 2017, 13:21
Програма визначає Перелік обласних програм за головними напрямами діяльності соціально-економічного та культурного розвитку Львівської області, які передбачається фінансувати в 2017 році з обласного бюджету, на загальну суму 895,6 млн грн
Львівщина отримала програму соцекономрозвитку

Сьогодні, 1 червня, Львівська обласна рада ухвалила Програму соціально-економічного та культурного розвитку Львівської області на 2017 рік.

Як повідомив перший заступник Львівської ОДА Ростислав Замлинський, Програма визначає цілі та пріоритети соціально-економічного розвитку Львівської області на 2017 рік, заходи та завдання для розвитку галузі (сфери діяльності), які відповідають основним стратегічним напрямам розвитку, показникам і заходам 41 обласної цільової програми.

Фінансування заходів Програми у 2017 році здійснюватиметься за рахунок бюджетних коштів, кредитних ресурсів, міжнародної технічної допомоги та інших джерел.

Зауважимо, що Програма визначає Перелік обласних програм за головними напрямами діяльності соціально-економічного та культурного розвитку Львівської області, які передбачається фінансувати в 2017 році з обласного бюджету, на загальну суму 895,6 млн грн. Також Програма містить додаток щодо капітального будівництва об`єктів соціально-культурного та житлово-комунального призначення. На цю мету в 2017 році з бюджету розвитку обласного бюджету передбачили 75 млн грн.

comments powered by HyperComments