У Львові надаватимуть можливість подорожувати людям з інвалідністю

Вівторок, 30 травня 2017, 11:11
Стартує унікальний для України проект La Joëlette.
У Львові надаватимуть можливість подорожувати людям з інвалідністю

Проект здійснення мрії On 3 wheels розпочинає унікальний рух подорожей із людьми з інвалідністю – La Joëlette. 

30 — 31 травня відбудеться перше підкорення найвищої точки України — Говерли — разом із легендарним Іваном Маслюком.

Нагадаємо, проект On 3 wheels був започаткований мрією Івана, який незважаючи на ДЦП, хотів побачити океан. У 2016 році за допомогою друзів він на спеціальному триколісному велосипеді подолав майже 5000 км і здійснив свою мрію. 

Тоді троє друзів допомогли Іванові Маслюку, який самостійно не ходить, добратись до Лісабону, побачити океан і надихнути сотні людей з інвалідністю на здійснення своїх мрій. 

Повернувшись додому, хлопці розпочинають новий проект, який дозволить людям з особливими потребами вести активний спосіб життя.

Відтак, для подорожей з людьми з неповносправністю використовуватимуть спеціальні візки, розроблені у Франції, - La Joelette. Дізнавшись про плани On 3 Wheels, відомий український меценат подарував їм такий візок.

Передбачені щомісячні кількаденні проекти, які відбуватимуться декілька разів на місяць. Інформація буде оновлюватись на сторінці проекту у Фейсбуці.

Також незабаром запустять проект на спільнокошті, де кожен охочий зможе долучитися до здійснення мрій людей з інвалідністю.

Більше новин Західної України читайте на “Справжній Варті”.

comments powered by HyperComments