У Львові борються із розпиванням алкоголю на «Просторі Синагог»

Субота, 27 травня 2017, 10:36
У центральній частині міста встановили відеокамери.
У Львові борються із розпиванням алкоголю на  «Просторі Синагог»

Як повідомили в ЛКП «Муніципальна дружина», на «Просторі Синагог» встановили камеру спостереження та цілодобовий пост охорони.

«Простір Синагог» є цінною історичною пам’яткою міста Львова. Для нас важливо, щоб мешканці і гості міста, які відвідують цей простір, з належною пошаною і відповідальністю ставилися до цього об’єкту: не розпивали там спиртних напоїв, не вигулювали собак, не вчиняли різного року порушень», - розповів керівник ЛКП «Муніципальна дружина» Юрій Діль.

Нагадаємо, 4 вересня 2016 року у Львові відкрили «Простір Синагог» - це законсервовані залишки синагоги «Золота Роза», помаркований фундамент єврейського Будинку навчання (Бейт Гамідраш) та меморіальна інсталяція «Увіковічнення».

Три сакральні споруди («Золота Роза», Бейт Гамідраш та Велика міська синагога) були знищені у 1940-х роках, під час Голокосту. Після здобуття Україною незалежності ця ділянка у центрі міста занепадала. Тому було оголошено міжнародний архітектурний конкурс зі вшанування місць єврейської історії у Львові. 

Більше новин Західної України читайте на «Справжній Варті». 

 

comments powered by HyperComments