У Львові презентували нове видавництво

П'ятниця, 26 травня 2017, 15:54
Основна спеціалізація — репортажна й документальна література.
У Львові презентували нове видавництво

У рамкахV Lviv Media Forum презентували нове видавництво «Човен», яке спеціалізуватиметься на репортажній та документальній літературі. 

На видавництві встигли видати пілотну книгу — збірку матеріалів польської репортерки  Катажини Квятковської-Москалевич «Вбити дракона. Українські революції», де йдеться про Україну від Майдану 2004 року до початку війни на Донбасі.

Як зауважила головна редактора новоствореного видавництва Олеся Яремчук, експеримент показав, що треба рухатися далі, тому ми оголошуємо про створення нового видавництва. 

“Ми називаємо його «Човен». Човен, в якому ми можемо плисти у водах інформації і досягати нових континентів. Як Васко да Гама до Індії, Христофор Колумб до Америки, як Марко Поло до Азії. Не Ноїв Ковчег, не біблійне судно, не Арго – лише маленька козацька чайка, у якій, втім, є все для довгої дороги”, - пояснила Олеся Яремчук.

Видавництво працюватиме у кількох напрямках: художній репортаж, есеїстика, біографічна та історична література, книги про медіа та науку.

Перші проекти видавництво планує реалізувати вже цьогоріч – до «Форуму видавців» у Львові.

Більше новин із життя Західної України читайте на “Справжній Варті”.

comments powered by HyperComments