Ян Пєкло зустрівся з Олександром Ганущиним на Львівщині

П'ятниця, 26 травня 2017, 13:46
Сторони обговорили напрямки співпраці.
Ян Пєкло зустрівся з Олександром Ганущиним на Львівщині

26 травня у Львові відбулась зустріч голови Львівської обларади Олександра Ганущина із Надзвичайним та Повноважним Послом Республіки Польща в Україні Яном Пєкло.

Насамперед, йшлося про оздоровлення школярів зі східної України, віком 9 - 14 років у Республіці Польща. Поїздки заплановані на липень-серпень. Для дітей готують спеціальну програму.

Як зазначив Олександр Ганущин, понад 80% українців зі Сході не виїжджали за межі своїх областей чи за кордон. Саме тому було налагоджено співробітництво між Львівською і Луганською областями, аби організувати відпочинок дітей, здійснювати обміни у сфері культури та освіти, допомагати українській армії.

Окрім цього, очільник обласної ради висловив подяку Яну Пєкло за активну співпрацю з Львівщиною та підтримку України у протистоянні з російським агресором.

Також під час бесіди сторони обговорили питання будівництва нових пунктів пропуску та розвиток прикордонної інфраструктури.

Насамкінець Олександр Ганущин запросив польських колег взяти участь у Форумі місцевого розвитку, який відбудеться 23 - 25 червня у місті Трускавці.

Більше новин із життя Західної України читайте на “Справжній Варті”.

comments powered by HyperComments