У Львові відбудеться Відкритий кубок з пауерліфтингу

П'ятниця, 26 травня 2017, 13:21
Змагання є одними з найбільш видовищних у своїй сфері.
У Львові відбудеться  Відкритий кубок з пауерліфтингу

27 — 28 травня у Львові пройде Відкритий кубок СК ЛДУФК «СКІФ» з пауерліфтингу та класичного пауерліфтингу.

Унікальність цього спортивного заходу - у можливості об’єднаного проведення змагань з пауерліфтингу в спеціальному екіпіруванні та змагань з класичного пауерліфтингу. 

Цьогоріч до участі зголосилися представники пауерліфтингу Львівщини, Тернопільщини, Закарпаття, Херсонщини, Хмельниччини, Волині та Рівнищини.

“Однією з найбільш титулованими спортсменок, яка візьме участь у Відкритому кубку, стане майстер спорту України міжнародного класу, багаторазова чемпіонка та призерка чемпіонатів Світу та Європи з пауерліфтингу серед дівчат та юніорок (2010-2015 рр.), багаторазова чемпіонка та призерка всеукраїнських змагань з пауерліфтингу, багаторазова рекордсменка України з пауерліфтингу Ільницька Марія”, - зазначили у міському управління молоді та спорту.

Серед чоловіків зірками змагань стануть майстер спорту України міжнародного класу з пауерліфтингу, чемпіон та призер чемпіонатів Світу та Європи з пауерліфтингу та жиму лежачи серед юніорів (2012-2013 рр.),рекордсмен України та світу, Європи в жимі лежачи, багаторазовий чемпіон України Мартиненко Роман та новоспечений бронзовий призер чемпіонату Європи з пауерліфтингу в присіданнях зі штангою серед чоловіків, майстер спорту України міжнародного класу, багаторазовий чемпіон та призер всеукраїнських змагань Король Іван.

Організатори сподіваються, що захід стане традиційним для Львова та отримає всеукраїнське визнання, що дозволить вивести розвиток пауерліфтингу на Львівщини на новий рівень”.

Більше новин із життя Західної України читайте на “Справжній Варті”.

comments powered by HyperComments