Проблеми львів’ян з управлінням комунального майна Садового обіцяють вирішити

Олег Довганик  |  Четвер, 25 травня 2017, 18:42
За тиждень часу активісти мають понад десять випадків порушення прав громадян
Проблеми львів’ян з управлінням комунального майна Садового обіцяють вирішити

З метою узагальнення інформації від львів’ян щодо незаконних дій управління комунального майна Львівської міської ради ряд громадських організацій Львівщини 16 травня встановили намет на площі Галицькій, 15, біля будівлі управління. Про це інформує прес-служба ГО "Розвиток громади".

Щоденно до намету приходять мешканці Львова та інформують активістів про випадки протиправних дій працівників Львівської міської ради, які перешкоджають у створенні ОСББ, відмовляють у підписанні договорів оренди, забирають у комунальну власність приміщення загального користування та інше. Усі звернення ретельно фіксуються і в подальшому будуть скеровані на вивчення юристам та спеціально створеній депутатській комісії.

Ця безстрокова акція протесту проти розкрадання комунального майна громади Львова та свавілля чиновників завершиться лише у випадку початку офіційного розслідування фактів зловживання службовим становищем працівників управління та відсторонення чинного керівника від виконання службових обов’язків. Адже, незважаючи на великий резонанс у ЗМІ щодо втрат громадою Львова величезної кількості об’єктів комунального майна, міський голова Львова й надалі підтримує свою однопартійку Інну Свистун на посаді начальника управління.

Для львів’ян провина управління комунального майна є очевидною, оскільки за тиждень часу активісти мають понад десять випадків порушення прав громадян. Крім того, можна звернутись на гарячу телефонну лінію (097-48-88-739) з метою отримання юридичних консультацій та порад щодо протиправних дій горе-посадовців.

comments powered by HyperComments