У Львові спортсмени-пожежники змагаються між собою: видовищні кадри (ФОТО)

Юлія Субота  |  Середа, 24 травня 2017, 17:57
Стартували ХХХ Міжнародні змагання з пожежно-прикладного спорту пам’яті пожежних-героїв Чорнобиля.
У Львові спортсмени-пожежники змагаються між собою: видовищні кадри (ФОТО)

Сьогодні, 24 травня, у Львові розпочалися ХХХ Міжнародні змагання з пожежно-прикладного спорту пам’яті пожежних - героїв Чорнобиля. Сьогодні спортсмени-рятувальники змагаються у підйомі по штурмовій драбині у вікно 4-го поверху навчальної башти.

Цьогоріч участь у Міжнародних змаганнях для вшанування пам’яті пожежних - героїв Чорнобиля беруть 11 команд (загалом 70 спортсменів) з Болгарії, Молдови, Туреччини, Естонії, а також 7 кращих команд з Волинської, Львівської областей, міста Києва, збірна команда України з пожежно-прикладного спорту, команда Львівського державного університету безпеки життєдіяльності, Національного університету цивільного захисту України, Черкаського інституту пожежної безпеки ім. Героїв Чорнобиля НУЦЗУ.

Змагання з пожежно-прикладного спорту пам’яті пожежних - героїв Чорнобиля триватимуть з 24 по 26 травня.

25 травня на спортивному комплексі «Динамо» (м. Львів, вул. Янева, 10) спортсмени змагатимуться у подоланні 100-метрової смуги з перешкодами та пожежній естафеті 4х100.

26 травня на спортивному комплексі Львівського державного університету безпеки життєдіяльності (м. Львів, вул. Клепарівська, 35) відбудеться бойове розгортання, нагородження переможців та закриття міжнародних змагань.

comments powered by HyperComments