Свободівці наполягають на громадському обговоренні Програми соціально-економічного розвитку Львівщини

Середа, 24 травня 2017, 13:54
Михайло Нискогуз та Ольга Шайдулліна скерували відповідне депутатське звернення до голови облради.
Свободівці наполягають на громадському обговоренні Програми соціально-економічного розвитку Львівщини

23 травня, голова Міжфракційного об'єднання учасників російсько-української війни у Львівській обласній раді свободівець Михайло Нискогуз та депутат фракції ВО "Свобода" Ольга Шайдулліна скерували депутатське звернення до голови Львівської облради.

У документі посадовці наполягають на проведенні належного громадського обговорення Програми соціально-економічного та культурного розвитку Львівської області на 2017 рік. Про це повідомляє “Справжня Варта” із посиланням на прес-службу ВО “Свобода”.

Депутати зазначають, що бюджетні процеси відбуваються закрито й непрозоро.

“Проект рішення "Про Програму соціально-економічного та культурного розвитку Львівської області на 2017 рік" був розглянутий лише на засіданні постійної комісії Львівської обласної ради з питань бюджету, соціально-економічного розвитку та в департаменті економічної політики Львівської облдержадміністрації, що не може трактуватися як громадське обговорення”, - йдеться у зверненні.

Свободівці уточнюють: як наслідок вище сказаного, депутати обласної ради не володіють інформацією про пропозиції громадськості до Програми соціально-економічного та культурного розвитку Львівщини на 2017 рік.

Депутати вимагають до 30 травня 2017 року провести належне громадське обговорення Програми соціально-економічного та культурного розвитку Львівщини, із залучення депутатів облради,  експертів, представників органів місцевого самоврядування та громадськості.

Більше новин із життя Львова та області читайте на “Справжній Варті

comments powered by HyperComments