Садовий знищує підприємство Львова

Василь Січак  |  Середа, 24 травня 2017, 18:20
Замість інструментального заводу у Львові збудують будинки?
Садовий знищує підприємство Львова

У мережі «гуляють» фотографії нового житлового комплексу на місці Інструментального заводу.

У планах, відповідно до проекту, хочуть побудувати 5 хмарочосів. Землі, на яких знаходиться Інструментальний завод мають цільове призначення – виключно для промисловості.

На розгляд сесії міської ради Львова внесено ухвала про надання ПАТ «Львівський інструментальний завод» дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки 4,4 га на 4 частини.

Водночас, ПАТ «Львівський інструментальний завод» не є власником земельної ділянки (вона знаходиться у комунальній власності міста), а також не є власником обладнання.

Аби зберегти виробничі потужності та не залишити людей без роботи працівники інструментального заводу створили ТзОВ «Львівський інструментальний завод» і взяли в оренду обладнання, яке належить попередньому власнику і перевезли на інший об’єкт.

Можна припустити, що це продумана схема. Спочатку ділянку роздріблять, а далі змінять цільове призначення – з промислових земель, на землі під будівництво.

Єдине, на що варто сподіватися, на здоровий глузд депутатів у Ратуші. Чи вони вже мають по квартирі у майбутньому відпочинковому комплексі?

comments powered by HyperComments