Депутати Львівщини взяли участь у Спартакіаді

Середа, 24 травня 2017, 10:18
Відбулися змагання з волейболу, настільного тенісу, шахів, шашок і футзалу.
Депутати Львівщини взяли участь у Спартакіаді

Нещодавно завершилися змагання за програмою V Спартакіади, у якій взяли участь депутати обласної ради, міст обласного значення, районних, міських, сільських та селищних рад Львівщини.

Турнір проходив на базі спорткомплексу НУ «Львівська політехніка».

Уперше переможцем у змаганнях з волейболу стала збірна команда Сколівського району, випередивши своїх сусідів з Турківщини.

Підтвердили свій минулорічний титул: у шахах серед чоловіків - Ігор Ільницький (Яворівська райрада), а у шашках – Степан Чумак (Пустомитівська райрада). Серед жінок найкращою у шашках стала Оксана Шминець (Жидачівський район), в шахах перше місце виборола Любов Орищин (Жовківський район).

У змаганнях з настільного тенісу реноме найсильніших знову підтвердили Ігор Плечінь (Сокальський район) та Надія Самборська (Жидачівський район). 

У фіналі з футзалу перемогу втримали чемпіони минулорічних змагань – збірна команда Миколаївського району, ІІ місце посіли представники Яворівського району, ІІІ місце – команда з Бродівського району.

За підсумками обласної Спартакіади створено збірну депутатів Львівщини, які позмагаються на VI Всеукраїнській спартакіаді серед депутатів усіх рівнів, 12 - 17 червня у місті Чорноморську Одеської області. 

Більше новин із життя Західної України читайте на “Справжній Варті”.

comments powered by HyperComments