Садовий не виконує сміттєвий меморандум

Олег Довганик  |  Вівторок, 23 травня 2017, 14:01
Львівський міський голова Андрій Садовий найменше займається виконанням сміттєвого меморандуму
Садовий не виконує сміттєвий меморандум

Львівський міський голова Андрій Садовий найменше займається виконанням сміттєвого меморандуму. Про це на брифінгу повідомив голова Львівської облради Олександр Ганущин.

За його словами, складається враження, що виконувати меморандум найбільше потрібно ОДА, частково облраді і вже потім міській раді.

"Я вчора говорив це на зустрічі Садовому у очі і тому не боюсь сказати це і вам. Хай Садовий не говорить, що меморандум не виконується, а сам почне його виконувати. Йому треба менше спілкуватись із пресою, натомість більше спілкуватись із міськими головами міст Львівськоі області", - сказав Ганущин.

Він також додав, що на зустрічі у область потрібно не посилати Бабака і Рудницького, а їздити самому і закривати критичні питання із громадами області.

"Якби Садовий їздив не у Запоріжжя проводити партійний з'їзд "Самопомочі", а їздив у Стрий, Дрогобич чи Самбір , то результат би був набагато кращим", - додав Ганущин.

Голова Львівської облради також підсумував, якщо що б взяти перелік міст, які спочатку підписали меморандум, і спитати мера Львова, у яких із них він був особисто на розмові, то цей перелік був би дуже маленьким.

Він також зазначив, що наслідки із опадами у неділю у Львові "також не роблять честі владі міста Львова".

Раніше ми писали про те, як у Садового розписались у власній неспроможності.

comments powered by HyperComments