Вночі у Львові горіли автівки

Понеділок, 22 травня 2017, 13:19
П’ять автомобілів отримали значні технічні пошкодження.
Вночі у Львові горіли автівки

Правоохоронці встановлюють причини займання транспортних засобів, які загорілися у ніч на 22 травня. Про це повідомляє “Справжня Варта” із посиланням на прес-службу ГУ НП у Львівській області.

Так, близько пів на четверту, у Шевченківський відділ поліції поступила інформація від чергового диспетчера ДСНС у Львівській області про те, що у селищі Брюховичі горіли два автомобіля – «Тойота Ленд Крузер» та «Сузукі Гранд Вітара». Автівки були розташовані на вулиці, поблизу житлового будинку та належать місцевому подружжю.

О четвертій ночі у Сихівський відділ поліції звернувся львів’янин з інформацією про загорання власного автомобіля “Сітроен Берлінго” на пр. Червоної Калини. Унаслідок пожежі постраждав і припаркований поруч “Хонда Цівік”, на який перекинувся вогонь.

Ще одне повідомлення про займання авто надійшло вночі у Залізничний відділ поліції. Львів’янин заявив, що його автомобіль “Фальксваген Бора”, був припаркований на ніч біля будинку по вул. Роксоляни, і його підпалили.

На місці усіх пожеж працювали рятівники ДСНС, автомобілі отримали значні технічні пошкодження. Правоохоронці встановлюють причини займання автомобілів, вирішуються питання про відкриття кримінальних проваджень. 

Більше новин із життя Західної України читайте на “Справжній Варті”.

comments powered by HyperComments