На Львівщині відкрили асфальтний завод (ФОТО)

Максим Бурич  |  Середа, 17 травня 2017, 16:33
У Миколаєві відбулось офіційне відкриття асфальтного заводу ТзОВ «Алов».
На Львівщині відкрили асфальтний завод (ФОТО)

Сьогодні, 17 травня, на Львівщині в місті Миколаїв відбулось урочисте відкриття новоствореного асфальтного заводу. Головним інвестором підприємства по виробництву асфальту став азербайджанський інвестор Алієв Зіяддін Ісмаіл Огли, який вклав 7 мільйонів євро та планує продовжувати розвивати діяльність на теренах Львівщини. 

Виробництво вже на початку своєї діяльності видаватиме 180 тонн асфальту в годину.

Про діяльність заводу розповів власник ТоЗВ «Алов» Алієв Зіяддін Ісмаіл Огли: 

«Запуск дасть можливість забезпечити робочими місцями 100 працівників у Львівській області з подальшим збільшенням кількості робочих місць, пов’язаним з нарощуванням обсягів виробництва. На сьогодні завод ТзОВ «Алов» має 39 одиниць високотехнологічного обладнання та важку техніку, серед яких є гундатори, віброкотки, фрези, самоскиди, вироблені в Європі».

Надзвичайний і Повноважний Посол Азербайджанської Республіки в Україні Худієв Азер Худаяр Оглу подякував азербайджанським інвесторам і наголосив на важливості та урочистості такого відкриття.

«Відкриття заводу на Львівщині означає багато. Це і великі інвестиції, і показник відкритості для іноземних інвесторів, і відсутність корупції», – зауважив Азер Худієв.

Заступник голови Львівської обласної ради Володимир Гірняк наголосив, що сьогоднішнє відкриття заводу стане серьозним поштовхом для конкурентного середовища, а головне покаже іншим інвесторам, що вкладати грощі у Львівщину безпечно і потрібно. 

«Вкладати гроші потрібно, особливо зараз. Ризику немає. На Львівщині є стабільність. І вкладення коштів сюди, особливо – у дорожню структуру, принесе прибуток бізнесу. А ми, обласна влада, з цього прибутку матимемо податки. І – відповідно, кошти на соціальну інфраструктуру», - зазначив під час вітального слова Володимир Гірняк.

Більше новин із життя Львова та області читайте на "Справжній Варті".

comments powered by HyperComments