Як Тимошенко забрала до себе «досвідченого управлінця»

Олег Довганик  |  Вівторок, 16 травня 2017, 18:37
Пустомитівський партійний осередок «Батьківщини» очолив екс-начальник райвідділу міліції, який п’яним заснув за кермом автомобіля
Як Тимошенко забрала до себе «досвідченого управлінця»

На Львівщині обрали голову Пустомитівського районного партосередку партії «Батьківщина». Про це повідомляє прес-служба партії у «Фейсбуці».

«У Пустомитах, що на Львівщині, під час партійної конференції очільником районного партосередку обрали досвідченого управлінця Володимира Лейника. За нового керівника парторганізації у Пустомитівському районі делегати конференції проголосували одностайно», - йдеться у повідомленні.

Голова фракції ВО «Батьківщина» у Львівській обласній раді Юрій Гудима наголосив, що на місцях для партії важливо мати сильних, натхненних керівників, які зможуть об’єднати навколо себе достойних людей.

«Наразі перед новим керівником стоїть важливе завдання сьогодення: збір підписів про заборону продажу сільськогосподарської землі. Це буде важливим іспитом для новобраного голови партосередку», – цитує Гудиму прес-служба обласної «Батьківщини».

Нагадаємо, у Львові активісти ініціативи «Варта-1» увечері, 16 липня, виявили за кермом автомобіля нетверезого екс-начальника Пустомитівського районного відділу міліції Володимира Лейника. Про це писав Захід.нет.

Як інформують активісти, спочатку водій «Мерседеса» викликав підозри, бо спав в авто на перехресті вулиць Княгині Ольги - Сахарова. Коли ж активісти поцікавились в нього, чи все гаразд, той мовчки поїхав від них. Представники  «Варти-1» заблокували авто в районі вулиць Сахарова - Горбачевського, де, за їх словами, побачили, що водій перебуває у нетверезому стані.

У Франківському райвідділі міліції, куди доставили водія, активістам повідомили, що затриманий - це колишній керівник Пустомитівського РВ Володимир Лейник, якого три місяці тому звільнили з органів внутрішніх справ.

Речниця обласного управління ДАІ Львівщини Галина Лемішко підтвердила, що вчора ввечері, 16 липня, громадські активісти звернулися до працівників ДАІ, бо виявили водія автомобіля «Мерседес» у стані алкогольного сп'яніння.

Водія доставили до Франківського райвідділу міліції для встановлення особи, після чого склали два протоколи: через керування авто без посвідчення водія та через відмову пройти огляд на стан алкогольного сп'яніння.

«Це 47-річний мешканець Львова, який не є діючим працівником міліції», - зазначила Лемішко.

ZAXID.NET вдалося з'вязатись із Володимиром Лейником по телефону, однак він відмовився коментувати цю ситуацію. 

У Пустомитівському РВ міліції підтвердили, що Володимир Лейник вже кілька місяців не є керівником районного відділу, однак про причини його звільнення не розповіли.

comments powered by HyperComments