З мосту над Полтвою викрали огорожу

Понеділок, 15 травня 2017, 12:31
Власників пунктів прийому металу закликають не приймати такі елементи.
З мосту над Полтвою викрали огорожу

Нещодавно, на Львівщині в районі с. Сороки-Львівські Пустомитівського району викрали частину огорожі мосту над річкою Полтва. Про це повідомила користувачка мережі Фейсбук.

За її словами, зловмисникам посприяла дощова погода, тож ніхто не завадив зрізати і викрасти металеву частину огорожі на мості. Відсутність цих елементів може загрожувати безпеці місцевих мешканців та дачників.

“Через міст проходить багато людей старшого віку, які прямують на свої городні ділянки, проїжджають машини. Висота мосту понад три метри, дорога глиниста, під час дощів слизька. Можна елементарно послизнутись”, - зазначає користувачка.

У коментарях люди підтверджують небезпечність ділянки:

“У нас теж там дача. Якщо пішки переходити цей місток і поруч проїжджатиме авто, може бути біда. І висота там дійсно метри три, і потік швидкий. Не знаю, коли вже люди стануть ЛЮДЬМИ...”, - обурюються коментатори.

Разом із тим, авторка посту закликає власників пунктів прийому не приймати відповідні об’єкти:

“Звертаюсь до власників пунктів прийому металу - не беріть в підозрілих осіб елементи,які мають ознаки частин огорож, каналізаційних люків. Бо за цією халатністю, жадобою наживи може стояти людське життя”, - зауважила громадянка.

Більше новин Західної України читайте на “Справжній Варті”.

comments powered by HyperComments