У Львові до Дня матері сучасні матусі вийшли на слінгопарад (ФОТО)

Юлія Субота  |  Неділя, 14 травня 2017, 16:31
У другу неділю травня в Україні традиційно святкуємо День матері. Цього року у Львові сучасні матусі вирішили у цей день пройтись містом із дітлахами у слінгах.
У Львові до Дня матері сучасні матусі вийшли на слінгопарад (ФОТО)

Сьогодні, 14 травня, у центрі Львова кількадесят матерів із маленькими дітками у слінгах пройшли містом. Подію організували нині, адже саме нині ми святкуємо День матері.

Прогресивні та сміливі жінки різного віку із дітками від місяця до кількох років, вийшли на вулиці міста, аби поспілкуватись, обмінятись досвідом та просто гарно провести час.  

Також саме на ці дні припадає Європейський тиждень слінгоносіння, тож ідея пройти слінгопарадом актуальна подвійно:

"Ми вийшли на цей парад, аби посвяткувати, випити кави та поспілкуватись, повчити одна одну якихось цікавих намоток, або навіть навчити когось, хто ще не вміє користуватись слінгом, адже це дійсно дуже зручно", - розповіла "Справжній Варті" учасниця слінгопараду Маріанна, яка прийшла сюди разом із донькою Юстинкою.  

Прості перехожі дуже активно реагували на мамусь з дітками у слінгах, робили селфі  та розпитували про культуру носіння слінга. Коли ж колона дійшла до площі Ринок, де за сценарієм було розгорнуто кольорову "квітку" зі слінгів, оточуючі почали скандувати "Вітаємо!". 

 

comments powered by HyperComments