У Львові привітають матерів воїнів АТО

Олег Довганик  |  Субота, 13 травня 2017, 18:14
У програмі святкування зокрема пройде виставка-продаж робіт лева Скопа
У Львові привітають матерів воїнів АТО

Завтра, 14 травня, у Храмі Стрітення Господнього, що у Львові на вулиці Клепарівській, 30а, громадські активісти привітають матерів воїнів АТО зі святом матері. Про це повідомили організатори.  

"Запрошуємо відзначити День матері разом з матерями, сини яких перебувають у полоні, віддали своє життя за Україну, пропали безвісті та які воюють в зоні АТО" - йдеться у повідомленні.  

У програмі святкування:  виставка-продаж робіт лева Скопа та ТО "Кактус" "З любов'ю до матері", виступ дитячого телевізійного театру "Юрашки", лауреати всеукраїнських і міжнародних конкурсів дует бандуристок "Барви", Любов Вальчак та Наталія  Кончаківська, соло-флейта Любов Вальчак, поезія у авторському виконанні Марії Скочиліс, смачний куліш від ГО "Патріот" та смаколики від Олі Тесляк.

Початок о 13:30.

Організатори проекту: Лев Скоп, Марія Петришин, Ігор Коцюруба, за підтримки: ГО "Громадська надія", Го "Центр сприяння ветерана, полоненим та зниклим безвісті в АТО, ГО "Розвиток громади", Львівська обласна спілка соціального захисту бійців АТО та сімей загиблих", ГО "Українська спілка учасників АТО" та депутата Львівської міської ради Віталія Свіщова.

comments powered by HyperComments