Тренувальний комплекс для підготовки рятувальників планують встановити у Львові

Субота, 13 травня 2017, 12:28
Здійснити задумане сподіваються у рамках Програми «Польська допомога 2017-2018».
Тренувальний комплекс для підготовки рятувальників планують встановити у Львові

Днями у Головному управлінні ДСНС України у Львівській області відбулася робоча зустріч львівських рятувальників, представників Львівської обласної організації «Добровільного пожежного товариства України», Львівського державного університету безпеки життєдіяльності з делегацією Головної школи пожежної охорони м. Варшави Республіка Польща.

Сторони обговорили майбутні конференції, семінари та навчання в Україні та Польщі, а також концепцію Проекту «Допомога в системі навчань добровільних пожежних формувань, а також покращення кваліфікації рятувальних служб на території України».

Втім, основним цьогорічним напрацюванням має стати сучасний мобільний тренувальний комплекс у Львові. Такі комплекси активно використовуються для підготовки рятувальників у Європі та США.

Як повідомили у прес-службі ГУ ДСНС у Львівській області, пожежний тренажер має устаткування і всі умови для проведення дій в умовах сильного задимлення, високих температур та забрудненого середовища, що допоможе українським вогнеборцям відпрацювати порядок дій у надзвичайних ситуаціях різного характеру.

Більше новин із життя Львова та області читайте на “Справжній Варті”.

comments powered by HyperComments