У Львові відбудеться День кельнера

Четвер, 11 травня 2017, 14:13
21 травня на львів'ян очікує офіційне святкування.
У Львові відбудеться День кельнера


Щорічний захід пройде у місті під гаслом «Подаруй кельнеру квітку!».

Як зазначають організатори, мета Дня кельнера - відзначити нелегку, але дуже потрібну працю кельнерів, які обслуговують не лише мешканців міста, а й туристів, котрих все більше прибуває до Львова. 

21 травня керівники закладів на власний розсуд відзначать найкращих кельнерів. У програмі також марафон серед кельнерів, «Кельнер-паті» у одному із нічних клубів Львова та інше.

“Подякувати кельнеру, який намотує великий кілометраж за день, і водночас зберігає усмішку, доброзичливість до кінця робочого дня – дуже добра традиція. Дуже сподіваюся, що цього року всі кельнери країни приїдуть до єдиного міста Європи, а може і світу, де святкується такий день”, -  підкреслив ресторатор Вардкес Арзуманян.

У святкуванні візьмуть участь всі заклади харчування, що належать до Львівського туристичного альянсу, кожен з яких запланував свої святкові заходи.

У цей же день, о 12 годині у великій сесійні залі Львівської міськради відбудеться нагородження найкращих кельнерів грамотами. Торік нагороди отримали близько 130-ти кельнерів.

Більше новин із життя Львова та області читайте на “Справжній Варті”.

comments powered by HyperComments