“Політика, яку веде Росія щодо України є для нас неприпустимою”, - японський дипломат

Середа, 10 травня 2017, 16:24
У Львівському університеті побував Надзвичайний і Повноважний Посол Японії у США.
“Політика, яку веде Росія щодо України є для нас неприпустимою”, - японський дипломат

Нещодавно, у рамках проведення Року Японії в Україні Львівський національний університет імені Івана Франка відвідав Надзвичайний і Повноважний Посол Японії у США (2008-2012) Ічіро Фуджісакі. Про це повідомляє “Справжня Варта” із посиланням на прес-службу Університету.

Під час свого візиту японський дипломат розповів студентам про тенденції у політиці та економіці Азії, зокрема про питання Курильських островів між Японією та Росією.

Відповідаючи на питання про санкції, які запровадила Японія проти Росії, Ічіро Фуджісакі запевнив, що його країна і надалі буде принциповою у ставленні до політики РФ і військової агресії, яку вона проявляє щодо України.

«Ми продовжуватимемо декларувати, що політика, яку веде Росія щодо України є для нас неприпустимою», – зазначив японський дипломат і додав, що зараз важливо не припиняти говорити про Крим на найвищому міжнародному рівні. 

За його словами, необхідно постійно нагадувати історію російської агресії в Україні, адже тільки так можна зберегти надію на те, що ситуація зміниться на краще.

Більше новин із життя Львова та області читайте на “Справжній Варті”.

comments powered by HyperComments