ІТ-шники зможуть заробити у Львові 1,5 мільйона гривень

Середа, 10 травня 2017, 15:58
Незабаром відбудеться перший регіональний запуск національного конкурсу IT-проектів та рішень на основі відкритих даних у місті Львів.
ІТ-шники зможуть заробити у Львові 1,5 мільйона гривень


16 травня у Львові презентують Open Data Challenge - визнаний міжнародний формат конкурсу для проектів на основі відкритих даних, що вперше масштабно стартує в Україні.

“У рамках конкурсу ми шукаємо інноваційні, суспільно важливі проекти, що матимуть фантастичний бізнес потенціал. Адже відкриті дані мають економічну цінність, коли на основі них створюються продукти або сервіси, що допомагають вирішувати повсякденні проблеми суспільства”, - зазначають організатори.

Призовий фонд конкурсу складає 1 500 000 гривень. Учасники зможуть отримати інвестицію у розмірі 400, 500 або 600 тисяч гривень та експертну підтримку найкращих міжнародних спеціалістів з відкритих даних для реалізації проекту. 

Open Data Challenge створений в рамках проекту Прозорість та підзвітність у державному управлінні та послугах за підтримки Державного агентства з питань електронного урядування України та у партнерстві з Open Data Institute (Лондон), Фондом Східна Європа та 1991 Open Data Incubator.

Для участі слід зареєструватися за посиланням.

Нагадаємо, у Львові покажуть документальний фільм.

Більше новин із життя Львова та області читайте на “Справжній Варті”.

comments powered by HyperComments